Som musikälskare har jag en åsikt angående Guns n Roses sångare Axl Rose i AC/DC, tycker att det känns helt fel, kanske det är dags för bandet att lägga av, halva bandet är borta och det är inte det samma. Det finns ett klipp som var rätt ok med Axl som sångare i det Australienska hårdrocksbandet, musikmässigt kanske det inte finns något att klaga på. Det är bara det att kombinationen känns lite skum, kanske vänjer jag mig.

Som vanligt sitter man på tåget, idag är vi bara 22 minuter försenade. Hörde rykten om att Hongkong – baserade MRT, skulle börja köra mellan Göteborg och Stockholm. Det kan ju bli hur bra som helst, vad funkar inte i Hongkong?

ny sångare i AC/DC

Gillade inte Hongkong när jag var där, men har efteråt haft en konstig längtan tillbaka till den, en sådan där önskan som blir påfrestande. Det fanns en puls, en frihet som inte riktigt kan återfinnas här i Sverige. De hade dessutom koll på det mesta.

Hyrorna var skyhöga, men antar att lönerna följer samma kurva, annars blir det ju svårt att överleva. Kasino-ön utanför Hong Kong imponerade grymt. Undrar vad samma bostadsrätt som jag har kostar där?