Volbeat har släppt ett nytt album.

Volbeat och X2000Kopplingen till Apple Music funkade inte, samt på Itunes fanns bara smakprov. Albumet verkar dock lovande, speciellt låten Marie Laveau, den fastnade jag för direkt. Även låten Seal the deal hade ett riktigt tung gung parti, och som finns på Youtube.

Skrev I förra inlägget om att jag gillar rock, ett annat band som jag lyssnar på är Iron Maiden, tycker bara att de blir bättre med åren. Såg Iron Maiden på Ullevi för ett par år sedan, de var riktigt bra, vilken scenshow, det mekaniska monstret Eddie gick runt på scenen och ja det var helt magiskt.

Trist väder, men en bara en vecka kvar till semester, kommer ihåg förra året, riktigt uruselt väder, Regn och rusk hela semestern. Hoppas detta året blir bättre.

Alla pratar om att det blir bättre nästa vecka men det är nog en självuppfyllande profetia, en önskan.

Sitter just nu på tåget från Stockholm, vi passerade Hallsberg utan problem, peppar, peppar. Om nu inte det ordinarie pendeltåget som alltid dyker upp när man närmar sig Göteborg så kommer vi faktiskt vara i tid och räkna sig till de procent av tågen som är det. Chansen är dock god.