Lite häftigt är det att chatta innan landningen med det nya wifi nätverket, som fanns ombord.

Chattsamtalen var väl så där eftersom nätet låg nere, det gick väldigt långsamt och det gick inte riktigt att skicka en chatt, men apparaturen var i gång under flighten, bara det var ju coolt. Black Sabbaths låtar fanns redan i mobilen, så det spelade mindre roll med nätet.

Väl framme i Rom, slogs jag av varför man bor kvar i Sverige, istället för att bo i ett land med betydligt behagligare temperatur året om.

 When in Rome

Att leva i ett land med omväxlande väder, och med bara har några få månader med sol och värme, är ju därför som man väljer att åka till varmare breddgrader. Så valde man ändå på något sätt rätt väg. Intalar jag mig själv för att inte framstå som en idiot, som valt att bo i kalla Sverige framför ett land med olivolja, rött vin och en matkultur som är helt enkelt fantastisk.

Man tröttnar säkert, på att alltid ha bra väder intalar jag mig själv, när jag går ombord på tåget. Förmodligen är folk lika olyckliga i ett land i medelhavet som hemma. Eller är jag helt ute och cyklar?