På sistone har jag äntligen tagit tag i ett projekt som jag har gått och funderat på ett tag. Jag har satt upp en tavelvägg med foton på alla mina favoritmusiker. 

Min nya tavelvägg

På väggen hänger nu bilder på Elvis Presley och andra stjärnor som jag ser upp till inom rockabilly-genren. Det blev ett mycket snyggt tillskott här hemma och jag är extremt nöjd med min nya tavelvägg som liksom ramar in rummet på ett läckert sätt och speglar vem jag är som person.

Nu när jag är klar med min tavelvägg vet jag inte riktigt vad jag ska fixa med härnäst, jag älskar nämligen att ha projekt igång. Jag har spanat lite på spabad, eller swimspa som det också kallas, som vore härligt att ha tillgång till under sommaren. Man vet ju aldrig hur varm sommaren blir och jag är verkligen badsugen. Tänk att kunna ligga hemma och slappa i badet och samtidigt kunna lyssna på sin favoritmusik. Bättre än så kan det knappast bli, tycker jag.

Mina idoler

Det var inte så enkelt att välja ut vilka artister som skulle få förgylla min vägg ska ni veta. Jag valde i alla fall tillslut ut ett härligt gäng med Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Ramones och Little Richard. Dessa stiliga män pryder nu min vägg. Kanske kommer den att uppdateras över tid men just nu får det vara dessa och några till som betraktar mig från väggen. När jag ser dessa musiker blir jag även inspirerad att själv skriva egen musik.

Enkelt att göra tavelvägg

Som jag sa så har jag skjutit upp detta ett tag nu. Varför vet jag egentligen inte, det är så lätt hänt att det blir så. Men när jag väl satte igång var det inte alls svårt. Rent stilmässigt valde jag bilder i svartvitt för att skapa en snygg helhet och för att det skulle passa in med övrig inredning i mitt hem. Sen skaffade jag bara ramar i matchande stil men i olika storlekar, märkte ut var på väggen de skulle hänga och monterade upp tavelväggen.