Här står jag nu, i en ålder på 27, lite äldre, lite klokare.

När jag var yngre, rättare sagt 17 år, funderade man mycket kring vart jag skulle vara om 10 år, tankar på vad jag skulle arbeta med och var man skulle bo, osv. Men det blev såklart inte riktigt som jag tänkt mig.

om migJag vet att min mamma var orolig när jag bodde hemma, bland annat för att jag lyssnade väldigt mycket på musik, och att hon tyckte att jag inte kunde koncentrera mig när jag gjorde läxor, förmodligen var det på grund av musiken i hörlurarna.

Jag och några kompisar startade ett band i tonåren. Det spelade ingen roll vilken typ av musik vi spelade, visst jag föredrog rock, men så länge man fick spela och göra det jag tyckte var kul kändes det mindre viktigt.

Efter min gymnasieexamen, tog jag körkort och köpte bil. har nyligen flyttat till radhus i ett trevligt område i Sundbyberg, skaffade mig även en katt. Ja allt det där som sägs höra till att vara vuxen.

Bandet som jag spelade finns än idag, samma medlemmar och vi repar tillsammans. Tyvärr har våra spelningar blivit mycket färre de senaste åren. Men det är fortfarande lika kul, både att repa och spela inför publik.

Det händer fortfarande mycket i mitt liv, i och med att jag är nyfiken av mig och vill leva livet.

Jag började blogga för att dela med mig av mitt liv, allt jag varit med om och av mina tankar. Tycker bara det är roligt om det finns folk, som gillar att läsa bloggen, kan ha nytta av de olika situationer jag hamnar i och saker jag lär mig.

Kanske kan man till och med hjälpa någon på vägen, eller ge er som läser bloggen tid för en stunds avkoppling. Oavsett vad hoppas jag att min blogg skall ge er läsare något.

Musiken är som ni säkert förstått, något som ligger mig varmt om hjärtat, därför följer min blogg en röd tråd i musikens tecken.

Jag lägger däremot ingen fokus på vilken typ av musik läsarna gillar, utan bara på det jag själv gillar, så jag hoppas att ni som läser bloggen, inte heller lägger någon värdering i den musik jag lyssnar på.

Musik är musik, det ger en möjlighet att drömma sig bort och njuta mer av livet, oavsett om man lyssnar på klassisk musik, hårdrock, eller dansband.